تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سخنگوی دولت: موفقیت برای زنان در جامعه ما دشوار است

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه علم بدون اخلاق به تنهایی نمی‌تواند تمدن‌ساز باشد، گفت: در فضای جامعه ما موفقیت برای زنان سخت‌تر از مابقی است؛ بنابراین ما باید حمایت‌های ویژه‌تری از نخبگان به ویژه نخبگان زن داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۷۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه مهاجرانی در مراسم تجلیل از مدال‌آوران المپیاد‌های جهانی و رتبه‌های برتر کنکور که توسط بنیاد کارآفرینان و نوابغ سعیدی برگزار شد، با تاکید بر اینکه علم به تنهایی تمدن‌ساز نیست، گفت: علم باید با اخلاق ترکیب شود؛ در غیر این صورت نمی‌تواند تمدن‌ساز باشد همچنان که فجایع امروز بشر به خاطر علم بدون اخلاق است و اگر علم بدون اخلاق پیش رود نمی‌توانیم صلاح بشریت را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه موفقیت امر جمعی است، گفت: نمی‌توانیم موفقیت را امری انفرادی تلقی کنیم؛ چراکه موفقیت به عنوان یک امر جمعی باید اثرگذاری اجتماعی داشته باشد بنابراین نخبگان در آغاز مسیر موفقیت هستند و قرار است این مسیر را ادامه بدهند و به جایی برسند که در جامعه تاثیرگذاری داشته باشند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: خوشبختی هم یک امر جمعی است و در کنار همه افراد در بستر اجتماع باید به موفقیت دست یابند.

وی با بیان اینکه کسب موفقیت برای زنان در فضای جامعه ما آسان نیست، گفت: دستیابی زنان به این موفقیت در جامعه ما دشوارتر از مابقی افراد است چراکه زنان هم به حامی خانواده نیاز دارند و هم به حمایت سایرین و بدون این حمایت‌ها دستیابی به این موفقیت دشوار می‌باشد.

مهاجرانی با بیان اینکه نخبگان باید قول دهند آنچه را که از دنیا گرفته‌اند را به دنیا برگردانند، تاکید کرد: نخبگان باید خدمت به انسانیت را سرلوحه اهداف خود قرار بدهند و این کشور بیشتر از هر کسی به آنها و خدماتشان نیاز دارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر